Despre noi

 mic-mare.ro showroom Magazinul nostru de saltele este situat in Cluj-Napoca si ne adresam persoanelor care doresc cresterea calitatii si a confortului in timpul somnului. Oferta noastra contine mai multe variante de saltele cu diferite materiale in compozitie (memory foam, cocos, arcuri individuale, latex, spuma poliuretanica).

  Daca va doriti un stil de viata sanatos si activ, somnul de calitate este obligatoriu. Mediul de dormit inadecvat, alegerea unei saltele ce nu corespunde nevoilor d-voastra, nu doar degradeaza calitatea somnului, dar poate avea consecinte grave de sanatate.


  Imic-mare.ro materiale folosite, tehnologiin completarea ofertei noastre va oferim, somiere metalice si din lemn, perne memory si latex, protectii pentru saltele si pilote. Pentru a te bucura de calitatile unei saltele, trebuie folosit ca suport pentru saltea, somiera (rama de pat). Lamele elastice ale somierei ajuta la aerisirea saltelei si imbunatateste considerabil confortul, distribuind greutatea uniform.

  Pentru o prezentare cat mai buna a produselor noastre vizitati site-ul nostru sau va asteptam la
showroom-ul de saltele din Cluj Napoca, Str. Iazului Nr. 19, unde o sa gasiti exact salteaua care vi se potriveste, la dimensiunea pe care o doriti si la bugetul pe care vreti sa-l investiti. La comanda se pot executa saltele si pe dimensiuni atipice.

showroom mic-mare.ro saltele, perne, somiere - calitate premium

 

  Mic-mare.ro  vine in ajutorul cumparatorului, dedicandu-se fiecarei persoane in functie de cerinta dorita. Clientii nostrii sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice, ocupate, care nu se implica in activitati care le-ar consuma timpul si energia si prefera sa se lase pe mana noastra. Acesti clienti, in general exigenti sunt convinsi de oferta clara a magazinului online mic-mare.ro, bine structurata fara a avea vreodata probleme de nesiguranta si informatii care ii ajuta in alegerea saltelei potrivite pentru nevoia personala de odihna si confort desavarsit.

Din showroom-ul nostru:

mic-mare.ro showroom

mic-mare.ro materiale folosite, tehnologii

mic-mare.ro perna

mic-mare.ro pilota