Saltele Cluj

PATURI TAPITATE, SOMIERE, CANAPELE SI ACCESORII PENTRU SOMN 

Magazinele noastre de saltele, paturi tapitate, somiere, canapele si accesorii de pat sunt situate in Cluj-Napoca, str. Iazului nr. 19 si str. Ceahlau nr. 81. Ne adresam persoanelor care doresc cresterea calitatii si a confortului in timpul somnului, persoanelor care isi doresc un dormitor confortabil si de calitate. In domeniul saltelelor, oferta noastra contine mai multe variante de saltele cu diferite materiale in compozitie (memory foam, cocos, arcuri individuale, latex, spuma poliuretanica). Pentru a îmbina perfect aceste materiale, saltelele contin tratamente speciale pentru a spori confortul tau.

MAGAZIN SALTELE SI PATURI TAPITATE MARASTI, CLUJ-NAPOCA

Adresa: Strada Iazului 19, Cluj-Napoca 400000

Telefon: 0748 095 384

Program

  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00 
  • Sambata: 10:00 - 14:00 

MAGAZIN SALTELE SI PATURI TAPITATE ZORILOR, CLUJ-NAPOCA

Adresa: Strada Ceahlau Nr. 81, Cluj-Napoca 400488

Telefon: 0748 095 384

Program

  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00 
  • Sambata: 10:00 - 14:00 
Daca va doriti un stil de viata sanatos si activ, somnul de calitate este obligatoriu. Mediul de dormit inadecvat, alegerea unei saltele ce nu corespunde nevoilor d-voastra, nu doar degradeaza calitatea somnului, dar poate avea consecinte grave de sanatate.

   Cum arata patul ideal si cate ceva despre saltele:
  - Un pat ar trebui sa fie cu 10 cm mai mare decat cea mai inalta persoana care il foloseste si suficient de larg pentru a permite ambilor parteneri, dintr-un pat dublu, sa stea unul langa altul, cu mainile la ceafa, fara sa se atinga.
  - Pentru a verifica daca o saltea te sustine in mod corespunzator, intinde-te pe pat cu fata in sus. Cineva trebuie sa-si poata strecura mana pe sub mijlocul spatelui tau, fara sa fie nevoie sa te misti.
  - Baza pe care sta salteaua modifica calitatile acesteia. O baza rigida face salteaua mai tare, o baza pe arcuri, mai moale.
  - Termenul de saltea ortopedica sau saltea ergonomica defineste acele saltele care au arcuri mai rigide.
   Semnele că trebuie să îți schimbi salteaua sunt: nu te poți odihni bine, te trezești cu dureri de spate, amorțit, salteaua s-a deformat în zona în care dormi, ai o saltea de pat de peste 10 ani.

   Imic-mare.ro materiale folosite, tehnologiin completarea ofertei noastre va oferim, somiere din lemn, perne memory si latex, protectii pentru saltele si pilote. Pentru a te bucura de calitatile unei saltele, trebuie folosit ca suport pentru saltea, somiera (rama de pat). Lamele elastice ale somierei ajuta la aerisirea saltelei si imbunatateste considerabil confortul, distribuind greutatea uniform.

   Pentru o prezentare cat mai buna a produselor noastre vizitati site-ul nostru sau va asteptam in showroom-urile de saltele din Cluj Napoca, str. Iazului nr. 19, si str. Ceahlau nr. 81 unde o sa gasiti exact salteaua care vi se potriveste, la dimensiunea pe care o doriti si la bugetul pe care vreti sa-l investiti. La comanda se pot executa saltele si pe dimensiuni atipice.

showroom mic-mare.ro saltele, perne, somiere - calitate premium

   Mic-mare.ro  vine in ajutorul cumparatorului, dedicandu-se fiecarei persoane in functie de cerinta dorita. Clientii nostrii sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice, ocupate, care nu se implica in activitati care le-ar consuma timpul si energia si prefera sa se lase pe mana noastra. Acesti clienti, in general exigenti sunt convinsi de oferta clara a magazinului online mic-mare.ro, bine structurata fara a avea vreodata probleme de nesiguranta si informatii care ii ajuta in alegerea saltelei potrivite pentru nevoia personala de odihna si confort desavarsit.

Din showroom-ul nostru:

mic-mare.ro showroom

mic-mare.ro materiale folosite, tehnologii